Hellas ’63 B1 – Exakwa B2

Op zaterdag 14 december moesten we een moeilijke pot tegen Exakwa spelen, waar we de eerste plek mee deelde. Zij hadden net als ons alles nog gewonnen.

We hadden een wedstrijd in de Brake om 14:00. We liepen eerst even warm en daarna was het tijd voor de team bespreking. Er werd besproken, dat vandaag opnieuw volle bak gegeven moest worden, zodat we hopelijk de punten thuis konden houden.

Het was een spannende wedstrijd en het liep redelijk gelijk op, maar we bleven telkens een puntje voorstaan op Exakwa. Exakwa speelde erg fysiek en daardoor was het ook lastig om de bal goed naar de aanval te brengen, meestal ging dat wel goed maar er ging ook wel een balletje mis en daar profiteerde Exakwa dan van door een doelpuntje te maken. We gingen de rust in met 6-7 voor Exakwa

In de rust kregen we nog een aantal aanwijzingen en toen konden we er weer tegenaan. Het liep nog steeds gelijk op, maar op het laatst kwam Exakwa terug en stond het opeens 10-10. Het was heel spannend, maar doordat we nog een strafworp mee kregen en Carleen hem scoorde werd het uiteindelijk 11-10. En daar bleef het bij. 

Door: Levi