DWS B1 – Hellas’63 B1

Op zaterdag 7 december speelden we onze tweede wedstrijd tegen DWS B1. Deze tegenstander had al twee wedstrijden gespeeld en deze ook allebei verloren.

De wedstrijd begon om 15:00 in Barneveld. Voor de wedstrijd hadden we warm gelopen onder leiding van Carleen.

In het begin van de wedstrijd waren we nog niet heel sterk, we kwamen dan ook met 1-0 achter. Maar al snel ging het een stuk beter, we keken beter naar wat onze tegenstanders deden en speelden daarop in. Er werd daarna ook als snel de 1-1 gemaakt door een strafworp van Simone. Toen we met 1-3 voorstonden maakte DWS nog de 2-3. Met de rust stonden we uiteindelijk met 2-6 voor.

In de tweede helft gingen we weer verder met ons spel, we maakten weer een aantal doelpunten waardoor het 2-11 kwamen te staan. De laatste paar minuten werden we een stuk slordiger waardoor DWS in de laatste paar minuten nog 2 keer heeft gescoord. Uiteindelijk hadden we de wedstrijd met 4-11 gewonnen.

Door: Emma