D2 wint spannende wedstrijd van Exakwa

Om 10:30 begon de wedstrijd van Hellas D2 tegen Exakwa D3.

Het spel golfde mooi op en neer met diverse kansen voor Hellas en voor Exakwa, de schoten kwamen van Sander, Stephanie (D1) en Michelle.

Na een verdedigingsfoutje kwam er 1 speler van Exakwa vrij en scoorde gelijk de 0-1. Hellas liet het er niet bij zitten en bleef doorgaan met aanvallen en kreeg wederom een aantal kansen. Verder werd er in het 1e kwart niet meer gescoord.

In het 2e kwart waren de eerste kansen voor Exakwa, daarna werd Hellas sterker met een aantal kansen voor Zoë en Lysanne. Diverse doorloopballen maar geen doelpunt.

Nog een verdedigingsfout leidde de 0-2 in. Daarna nog een aantal kansjes voor Hellas maar er werd niet meer gescoord.

Het 3e kwart werd er gestart met 2 verse spelers in het veld. (Sanne en Emma D1). Het spel van Hellas ging vooruit en er werd er een mooi doelpunt gescoord door Sander, 1-2!! Hellas werd sterker en kreeg diverse kansen, mooie doorloopbal waaruit Sanne de 2-2 scoorde!! Daarna bleef het spel op en neer gaan met nog een aantal kansen voor Emma, Sander en Michelle.

In het 4e kwart kwam Zoë er weer in voor Sanne. Hellas ging door met het spel wat ze aan het spelen waren. Lekker veel aanvallen en met een afstandsschot scoorde Lysanne de 3-2!! Daarna volgden er nog een paar kansen voor Amber en Lysanne en uiteindelijk maakte Maartje de 4-2!! De wedstrijd  bleef spannend tot het eind want Exakwa scoorde nog de 4-3 maar verder kwamen ze niet meer! Dus de punten bleven in Nunspeet!!

Goed gespeeld en op naar de volgende wedstrijd!

Door: Lysanne van den Hardenberg