Voor u en voor ons

Korfbalvereniging Hellas ‘63 (K.V. Hellas ‘63) is een vereniging met ± 150 leden (en donateurs) die zich op verschillende manieren bezighouden met de korfbalsport. Een aantal teams speelt “wedstrijdkorfbal” en de rest van de verenging speelt zogenoemd “breedte-korfbal”. Dit alles gebeurd in competitieverband. Deze competities worden georganiseerd door het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond (KNKV). Het korfbalseizoen loopt van augustus tot en met mei. In de maanden augustus, september, oktober, april en mei spelen wij onze wedstrijden buiten op ons eigen complex op sportpark de Wiltsangh. De maanden november, december, januari, februari en maart spelen wij zaalkorfbal in sporthal De Brake. Wekelijks bezoeken vele ouders en andere belangstellende onze wedstrijden. Deze wedstrijden krijgen aandacht van Lokale Radio Nunspeet, TV Nunspeet en de schrijvende pers. Daarnaast brengen wij regelmatig (4-6 maal per jaar) een eigen clubblad uit. Dit clubblad wordt in een kleine 150 gezinnen gelezen.

AIR9579

 

 

 

 

Reclameborden

Ons complex op sportpark de Wiltsangh is voorzien van een kunstgrasveld, waarop (vooralsnog) de senioren en junioren hun wedstrijden (en trainingen) afwerken. Rond dit kunstgrasveld is een vaste omheining aangebracht, die bij uitstek geschikt is om reclameborden aan te bevestigen. Met een reclamebord bindt zich voor drie jaar als “bordsponsor” aan onze vereniging. Vervaardiging en plaatsing van het bord vindt plaats door en voor rekening van k.v. Hellas ‘’63. In gezamenlijk overleg wordt bepaald welke tekst en/of afbeelding op het bord moet(en) komen. Na afloop van het driejarig contract kan het contract worden verlengd met een lager bedrag per jaar. Met deze verlaging van uw bijdrage willen wij zorgen voor continuïteit in onze bordsponsoring.

reclameborden

 

 

 

 

Shirtsponsoring

Bij k.v. Hellas ‘63 spelen onze teams in competitieverband wedstrijden in de regio. Deze teams spelen allemaal in wedstrijdshirts, die uitermate geschikt zijn om te voorzien van naam en logo van uw bedrijf. Door een shirtreclameovereenkomst verbindt u zich als shirtsponsor drie jaar lang aan een team van onze vereniging. In deze jaarlijkse bijdrage zitten de shirts al bij inbegrepen. De kosten voor het bedrukken van de shirts worden wel door de sponsor betaald. In gezamenlijk overleg wordt bepaald welke tekst en/of logo op de shirts moet(en) worden geplaatst.

HellasA1

 

 

 

 

 

 

Trainingspakken, jassen, tassen, inloopshirts

Een logisch vervolg op de shirtsponsoring is het beschikbaar stellen van bijvoorbeeld trainingspakken, jassen, tassen of inloopshirts. Deze kunnen allemaal voorzien worden van naam en/of logo van een eventuele sponsor. Het grote voordeel van deze wijze van sponsoring is dat wij bij deze zaken niet gebonden zijn aan allerlei voorschriften en regels. Een standaardcontract voor deze zaken is niet aanwezig. Hierin proberen wij namelijk “maatwerk” te leveren.

trainingspak

 

 

 

 

 

 

 

Korfreclame

Geheel nieuw in de korfbalwereld is reclame op de korf zelf. Bij deze vorm van reclame valt uw bedrijf pas echt goed op, immers iedereen kijkt regelmatig naar de korf! De opdruk is alleen in één kleur. In overleg wordt bepaald welke kleur op de  korf komt en het designwordt in samenwerking met de fabrikant gemaakt binnen de regels van de I.K.F. Na afloop van de sponsorperiode blijven de korven eigendom van k.v. Hellas’63. De vereniging zal zorgdragen dat de korven met uw reclame zo veel mogelijk gebruikt worden.

korfreclame-300x232

 

 

 

 

 

Evenementen

Jaarlijks organiseert k.v. Hellas ‘63 verschillende evenementen, waarbij u onder andere moet denken aan het schoolkorfbaltoernooi, het clubkampioenschap “koppelschieten”, klaverjastoernooien, bingo. Daarnaast ligt het in onze bedoeling om jaarlijks een toernooi te gaan organiseren met andere verenigingen uit de regio. Wellicht voelt u niets voor een structurele sponsoring, waarbij u voor langere tijd aan onze vereniging bent verbonden. In dat geval is sponsoring van een evenement voor u wellicht de mogelijkheid om toch iets voor ons te betekenen. U zult begrijpen dat een vaste omschrijving en contract voor deze wijze van sponsoring ontbreken. Als u toch voelt voor deze wijze van sponsoring, dan zijn wij gaarne bereid in overleg met u tot een manier van sponsoring te komen waar u zich volledig in kunt vinden.

IMG_20150530_104742

 

 

 

 

 

 

Balsponsoring

Een manier van “kleine” sponsoring is het sponsoren van een wedstrijdbal.

mikasa_k-5

 

 

 

 

Sponsorcommissie & contact

Om alle contacten met (toekomstige) sponsors in goede banen te leiden en te onderhouden heeft de vereniging een speciale sponsorcommissie ingesteld. Voor meer informatie: sponsoring@kvhellas63.nl