KV. Hellas’63 zoekt trainer/coach voor aankomend seizoen 2018/2019

Voor aankomend seizoen zijn wij op zoek naar een trainer/coach die verantwoordelijk wil zijn voor het eerste team van Hellas’63. Dit team speelt in de 2e klasse, maar heeft zeker potentie om te groeien naar de 1e klasse.

Over ons: Het huidige eerste team van Hellas’63 bestaat uit vooral uit ervaren spelers waarvan een groot gedeelte nu voor het 4e of 5e jaar in deze bezetting speelt. Daarnaast wordt het team ook aangevuld door jonge en enthousiaste spelers. Door hard werken en scorend vermogen over de breedte is het Hellas’63 S1 gelukt om een mooie tweede plaats te behalen in het zaalseizoen. Dit jaar werken we hard aan de doelstelling van onze seniorenselectie: het tweede dichterbij het eerste brengen, zodat de selectie zich in de breedte versterkt. Dit doen we met de gehele selectie, S1 is bij S2 en andersom.

De persoon die wij zoeken:
 Heeft ervaring met trainen / coaching;
 Is niet op zijn mond gevallen;
 Is betrokken bij de club waar hij/zij traint en coacht.

Heb je geen ervaring met seniorenteams, maar wel bijvoorbeeld met juniorenteams en wil je ervaring opdoen met een seniorenteam, reageer dan gerust! Ben je nog jong, maar denk je dat je het aan kan? Reageer dan ook gerust. Wij staan hier zeker voor open!

De trainersfunctie betreft:
 Meedenken en medebepalen van doelstellingen en strategie voor senioren selectie;
 Een glimlach, peptalk, feedback, bemoedigende blik of compliment wanneer het nodig is!;
 Coaching van de wedstrijden van Hellas’63 S1 op zaterdag;
 Verzorgen van 2 trainingen per week op dinsdag en donderdag, waarvan de dinsdag gedeeld is met S2.

Wij bieden:
 Een enthousiaste, hardwerkende groep spelers;
 Uitdaging om Hellas’63 hogerop te helpen;
 Een vergoeding;
 In overleg mogelijk zijn er opleidingen;
 Contract van in eerste instantie van 1 jaar, mochten beide partijen tevreden zijn dan kan dit natuurlijk verlengd worden.

Meer informatie: Als je meer informatie wilt over het huidige team/selectie, mag je contact opnemen met Merwin Bierlee (06-18486139). Hij is de huidige trainer en wil je graag wat over de groep vertellen. Als je een gesprek aan wilt gaan met onze TC of andere informatie wenst, dan kun je contact opnemen met de Technische Commissie (tc@kvhellas63.nl of 06-43480026)