Hellas’63 wint gemakkelijk van EKC2000

Zaterdag 6 mei speelde Hellas’63 de return tegen EKC2000 in Nunspeet. De uitwedstrijd werd met 11-22 gewonnen door de zwart witten, maar toch dacht de ploeg er niet makkelijk over er werd dan ook gefocust gestart aan de wedstrijd.

Aan het begin van de wedstrijd ging de stand nog even gelijk op, maar al snel kon Hellas’63 uitlopen en werd er al snel duidelijk dat de ploeg van Bierlee het betere van het spel had deze middag. Met een ruststand van 14-7 werden de kleedkamers opgezocht. Tijdens de ranja werd besproken wat er beter kon. Verdedigend de foutjes eruit halen en nog iets beter op zoek naar de juiste kansen.

In de 2e helft duurde het even voordat het eerste doelpunt in de korf lag. Maar vervolgens ging de doelpuntenmachine weer lopen. Om en om scorend werd de sportieve wedstrijd uitgespeeld waarbij Hellas’63 er nog 10 maakte en EkC2000 7. Eindstand 24-14.

Bierlee is tevreden over het resultaat: “Ik was blij dat we ons eigen niveau weer gehaald hebben zoals ik denk dat ons niveau is. Ekc had weinig antwoord op ons en dat stemde me goed.”