Hoofdtrainer en coach vertrekt na dit seizoen bij K.V. Hellas’63

Tijdens het jaarlijkse evaluatie gesprek met de Technische Commissie (TC) heeft Merwin Bierlee aangegeven na dit seizoen te stoppen bij Hellas’63. Bierlee zegt daarover: “In totaal ben ik nu 4 jaar bij Hellas trainer geweest. Ik heb ieder jaar heb een ambitieuze doelstelling gehad met het team. Voor volgend jaar heb ik die niet voor ogen.” Het eerste team van K.V. Hellas’63 heeft de afgelopen twee jaar stappen gezet in de manier van spelen en spelers/speelsters hebben zich ontwikkeld onder de begeleiding van Merwin Bierlee. Over de ontwikkelingen in het spel zegt Bierlee het volgende: “We zijn de laatste twee jaar veel bezig geweest om aanvallend een attractief spelletje neer te zetten met het creëren van veel kansen. Verdedigend hebben we ons alleen maar gericht op voor verdedigen en druk geven op onze tegenstander.“ In de keuze betrekt de verlatende hoofdtrainer en tevens coach ook het team. Hij verwacht dat het voor hem en het team een lastig jaar gaat worden als hij nog een jaar door zou gaan. De TC begrijpt en respecteert de keuze met de daar bijhorende argumenten. Twee succesvolle seizoenen zijn tot stand gekomen en daar wordt met tevredenheid op terug gekeken. Voor K.V. Hellas’63 betekent dit dat zij op zoek moeten gaan naar een nieuwe trainer en coach voor het eerste team. Ben jij zo’n iemand? Of ken jij zo’n iemand? Neem gerust contact op met Edwin Schemmekes. Op de website staat meer informatie over deze vacature.