Overstap naar CKV Unitas

JonaVolgend seizoen speel ik in Unitas C1 in Harderwijk. Ik moet er nog best wel een beetje aan wennen, maar het is toch echt zo. Eind maart werden mijn ouders door Unitas gebeld of ik interesse had om voor het nieuwe seizoen in aanmerking te komen voor Unitas C1. Die spelen hoofdklasse in de zaal. Ze hadden mij zien spelen toen we met Hellas D1 in de zaal tegen Unitas D1 moesten. Ik mocht in april vier keer meedoen met speciale trainingen voor kinderen die eventueel in de C1 zouden komen. Die trainingen vond ik echt gaaf, omdat ik er heel veel van leerde. Een tijd later hebben ze gevraagd of ik echt in Unitas C1 wilde komen spelen. Dat vond ik aan de ene kant super, aan de andere kant ook wel moeilijk, want ik vond en vind het heel leuk om bij Hellas te korfballen. Ik heb er heel goed over nagedacht en over gepraat met m’n ouders en toen besloten om het te doen. Het lijkt me gaaf om nieuwe dingen te leren en in de hoofdklasse te spelen. Ik ga wel m’n team en Hellas echt missen. Met sommige kinderen speel ik al vanaf de F-jes samen. Jullie zien me vast nog wel eens bij wedstrijden van m’n oude team of van het eerste. Heel erg bedankt voor alle leuke jaren bij Hellas en voor alles wat ik bij jullie geleerd heb!

Jonathan Rekers