Kom zaterdag Hellas’63 1 aanmoedigen!

Aankomende zaterdag wordt de wedstrijd tussen Hellas’63 1 en DWS 1 overgespeeld in de Brake om 15:30.
Het eerste vraagt iedereen die kan en wil om hier bij te zijn en de zwart witten naar de overwinning te schreeuwen!

De eerste zaalwedstrijd tussen beide ploegen werd gewonnen door Hellas’63, maar is ongeldig verklaard door de bond, omdat een onofficiële scheidsrechter de wedstrijd heeft gefloten. De eigen scheidsrechter van de bond was namelijk niet op komen dagen en een lid van Hellas’63 (zonder KNKV nummer) heeft de wedstrijd gefloten.

Door dit ongeldig verklaren liggen alle opties nog open m.b.t. degradatie. Zelfs het eerste kan nu weer in gevaar komen. Het is daarom van belang dat ze winnen en daarbij hebben ze jullie hulp hard nodig!!

Kom dus allemaal en schroom niet om je te laten horen.

Alvast bedankt namens de spelers van Hellas’63 1