Samenwerking KVHellas’63 en Ruiten Veiligheidsopleidingen

Korfbalvereniging is blij dat Ruiten Veiligheidsopleidingen shirtsponsor van de B1 van korfbalvereniging Hellas’63 is geworden. Op zaterdag 2-3-2013 werden de shirts door de familie Ruiten aan het team aangeboden.

Ruiten-Shirtsponsor

Ruiten Veiligheidsopleidingen is een nieuw bedrijf in Nunspeet en is een organisatie dat gespecialiseerd is in het geven van opleidingen en het verzorgen van veiligheidsmiddelen binnen uw bedrijf of instelling.

De te geven opleidingen zijn o.a.: Bedrijfs Hulp Verlening (BHV),( Kinder)-EHBO, AED/Reanimatie, VCA, en ontruimingsoefening(en).

Alle medewerkers zijn gediplomeerde docenten die zelf ook repressief werkzaam zijn bij brandweer- of ambulancediensten. De opleidingen worden zoveel mogelijk afgestemd op uw eigen locatie. Belangrijk is, dat u een training op maat door verzorgd krijgt, waarbij ùw wensen aan ons kenbaar worden gemaakt, zodat deze goed is afgestemd op uw bedrijf!

Op het gebied van veiligheidsmiddelen leveren wij al uw brandblusapparatuur en wondverzorgingsproducten met bijbehorende jaarlijkse controle.
Dit wordt ook bij korfbalvereniging Hellas’63 verzorgd.
www.ruitenvo.nl info@ruitenvo.nl 06-19965822

Ruiten Veiligheidsopleidingen: Uw partner in veiligheid! Samen met KV Hellas’63.

RuitVei_logoPMS (2)